Pasjonuje nas obcowanie z produktami

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami - naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Państwem Agnieszką i Łukaszem Ozorkiewiczami, właścicielami m.in. restauracji Leonardo w Pniewach, roz...
Bartosz Peter z Instytutu Kulinarnego Transgourmet wyróżniony podczas Global Chef Challenge 2022

1 czerwca Bartosz Peter - ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet wraz z Sebastianem Plasotą zajęli czwarte  miejsce i uzyskali wyróżnienie za najlepsze danie z halibuta w finale Global Chefs Challenge podczas Worldchefs Congress & Expo w Abu Dhabi w Zjednoczonych...
Świeże inspiracje od Selgros Cash & Carry

Z okazji wyjątkowego jubileuszu klienci Selgros Cash & Carry mogą bezpłatnie pobrać książkę „Ryby i owoce morza na Twoim stole”. Sieć świętuje tym samym 25-lecie obecności w Polsce,  pokazując, że na półkach oferują nie tylko świeże i zróżnicowane produkty, ale równi...
Jesteśmy gotowi na wyzwania

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami - naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Piotrem Nowakowskim, właścicielem N&S Catering w Owińskach, rozmawiamy o prowadzeniu cateringu i r...
Selgros Cash & Carry wspiera młodych  adeptów sztuki kulinarnej

W dniach 29-30 marca w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu odbył się finał VI Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego. Uczestnicy z całej Polski zmierzyli się zadaniem konkursowym, jakim były ryby morskie. Partnerem strategicznym wydarzenia  oraz fundatorem nagr...
Wielkanocne „Spotkania ze smakiem” w Selgros Cash & Carry

Już po raz kolejny, w okresie przedświątecznym restauracje z całej Polski będą miały możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów w halach Selgros Cash & Carry. W dniach od 8 do 13 kwietnia restauratorzy zaproszą klientów sieci na specjalne stoiska pełne ku...
Nieustannie szukamy nowych pomysłów i inspiracji

O prowadzeniu biznesu cateringowego od 25 lat i współpracy z Selgros Cash & Carry rozmawiamy z Januszem Kaczmarkiem z VIP Catering z Poznania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry partnerami kolejnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant

Czym jest gospodarka cyrkularna w restauracji? Jak ważna jest odpowiedzialność środowiskowa w biznesie? Dla Transgourmet i Selgros Cash & Carry wsparcie i edukacja restauratorów są jednymi z najważniejszych wartości, dlatego firma po raz kolejny została sponsorem kon...
Catering dietetyczny z szerokim wyborem menu? To możliwe!

Rozmowa z Pawłem Jóźwikiem, właścicielem cateringu 5 Posiłków Dziennie, o nowej jakości w branży diet pudełkowych.
Transgourmet Foodservice Partnerem gastronomicznym Żywiec Męskiego Grania 2022

Już w najbliższy weekend w trasę koncertową rusza Męskie Granie 2022! Wydarzenie, w którym od samego początku biorą udział najwięksi polscy artyści i artystki, to obecnie obowiązkowy punkt na mapie letnich festiwali w Polsce. Transgourmet Foodservice został Partnerem gas...
Pasjonuje nas obcowanie z produktami

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami - naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Państwem Agnieszką i Łukaszem Ozorkiewiczami, właścicielami m.in. restauracji Leonardo w Pniewach, roz...
Bartosz Peter z Instytutu Kulinarnego Transgourmet wyróżniony podczas Global Chef Challenge 2022

1 czerwca Bartosz Peter - ekspert Instytutu Kulinarnego Transgourmet wraz z Sebastianem Plasotą zajęli czwarte  miejsce i uzyskali wyróżnienie za najlepsze danie z halibuta w finale Global Chefs Challenge podczas Worldchefs Congress & Expo w Abu Dhabi w Zjednoczonych...
Świeże inspiracje od Selgros Cash & Carry

Z okazji wyjątkowego jubileuszu klienci Selgros Cash & Carry mogą bezpłatnie pobrać książkę „Ryby i owoce morza na Twoim stole”. Sieć świętuje tym samym 25-lecie obecności w Polsce,  pokazując, że na półkach oferują nie tylko świeże i zróżnicowane produkty, ale równi...
Jesteśmy gotowi na wyzwania

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami - naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Piotrem Nowakowskim, właścicielem N&S Catering w Owińskach, rozmawiamy o prowadzeniu cateringu i r...
Selgros Cash & Carry wspiera młodych  adeptów sztuki kulinarnej

W dniach 29-30 marca w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu odbył się finał VI Ogólnopolskiego Turnieju Kucharskiego. Uczestnicy z całej Polski zmierzyli się zadaniem konkursowym, jakim były ryby morskie. Partnerem strategicznym wydarzenia  oraz fundatorem nagr...
Wielkanocne „Spotkania ze smakiem” w Selgros Cash & Carry

Już po raz kolejny, w okresie przedświątecznym restauracje z całej Polski będą miały możliwość zaprezentowania i sprzedaży swoich produktów w halach Selgros Cash & Carry. W dniach od 8 do 13 kwietnia restauratorzy zaproszą klientów sieci na specjalne stoiska pełne ku...
Nieustannie szukamy nowych pomysłów i inspiracji

O prowadzeniu biznesu cateringowego od 25 lat i współpracy z Selgros Cash & Carry rozmawiamy z Januszem Kaczmarkiem z VIP Catering z Poznania.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry partnerami kolejnej edycji konferencji MADE FOR Restaurant

Czym jest gospodarka cyrkularna w restauracji? Jak ważna jest odpowiedzialność środowiskowa w biznesie? Dla Transgourmet i Selgros Cash & Carry wsparcie i edukacja restauratorów są jednymi z najważniejszych wartości, dlatego firma po raz kolejny została sponsorem kon...
Catering dietetyczny z szerokim wyborem menu? To możliwe!

Rozmowa z Pawłem Jóźwikiem, właścicielem cateringu 5 Posiłków Dziennie, o nowej jakości w branży diet pudełkowych.
1
2
3
4
5
6
7