Nie zmieniamy receptur ulubionych dań -  zawsze mają ten sam pyszny smak!

Selgros Cash & Carry jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – Klientami, którzy są z nami od samego początku.
Eliminacje za nami! Znamy finalistów konkursu Les Chefs en Or Polska Edycja

Zakończyły się eliminacje konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych Les Chefs en Or Polska Edycja, organizowanego przez Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry. Autorzy najlepszych dań zmierzą się w wielkim finale, który 16 listopada odbędzie się w Inst...
Wyjątkowa oferta Topseller zaprezentowana przez Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Niemal 2000 Szefów Kuchni, Restauratorów oraz przedstawicieli branży gastronomicznej i ponad 70 wystawców wzięło udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów, który odbył się 12 października w Warszawie. Wielkim zainteresowaniem odwiedzających stoisko Transgourmet Fo...
Doświadczenie nauczyło nas, jak najlepiej zbudować ofertę

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – Klientami, którzy są z nami od samego początku.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Ponad 70 największych dostawców branży HoReCa, 1000 Szefów Kuchni, Restauratorów i Kucharzy – wszyscy spotkają się 12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie. Eksperci i doradcy z Transgourmet Foodservice i Selgros Horeca podzielą się swoi...
Spróbuj mistrzowskich potraw w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Od kilku miesięcy w każdy weekend juniorzy z Kadry Narodowej Polskich Kucharzy trenują w Instytucie Kulinarnym przygotowując się do Kulinarnego Pucharu Świata, którego finał odbędzie się w listopadzie. Od 3 października przez kolejne 6 tygodni każdy może spróbować mistrz...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry łowią kulinarne talenty!

Ruszyły eliminacje do Les Chefs en Or – polskiej edycji konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych. Do 16 października chętni mogą zgłosić propozycję autorskiego dania rybnego poprzez formularz na stronie internetowej konkursu. Autorzy dziewięciu najlepszych...
Stawiamy na polską kuchnię

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Panem Piotrem Grabiakiem, właścicielem Restauracji Biesiadnej w Cerekwicy, rozmawiamy o pierwszych kro...
Życie jest kwestią smaku

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Piotrem Knasieckim, właścicielem marki Estella, znanej z prowadzenia pod swoim szyldem sieci włoskich ...
Konkurs Les Chefs en Or – Polska Edycja rozstrzygnięty!

Za nami emocjonujący finał kolejnej edycji konkursu organizowanego przez Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry. Zatriumfowała Weronika Gurynow z Zespołu Szkół Gastronomicznych im. prof. E. Pijanowskiego w Warszawie. Dziewięciu zawodników wyłonionych w elimi...
Nie zmieniamy receptur ulubionych dań -  zawsze mają ten sam pyszny smak!

Selgros Cash & Carry jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – Klientami, którzy są z nami od samego początku.
Eliminacje za nami! Znamy finalistów konkursu Les Chefs en Or Polska Edycja

Zakończyły się eliminacje konkursu kulinarnego dla szkół gastronomicznych Les Chefs en Or Polska Edycja, organizowanego przez Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry. Autorzy najlepszych dań zmierzą się w wielkim finale, który 16 listopada odbędzie się w Inst...
Wyjątkowa oferta Topseller zaprezentowana przez Transgourmet i Selgros na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Niemal 2000 Szefów Kuchni, Restauratorów oraz przedstawicieli branży gastronomicznej i ponad 70 wystawców wzięło udział w Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów, który odbył się 12 października w Warszawie. Wielkim zainteresowaniem odwiedzających stoisko Transgourmet Fo...
Doświadczenie nauczyło nas, jak najlepiej zbudować ofertę

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – Klientami, którzy są z nami od samego początku.
Transgourmet i Selgros Cash & Carry na Kongresie Szefów Kuchni i Restauratorów

Ponad 70 największych dostawców branży HoReCa, 1000 Szefów Kuchni, Restauratorów i Kucharzy – wszyscy spotkają się 12 października podczas Kongresu Szefów Kuchni i Restauratorów w Warszawie. Eksperci i doradcy z Transgourmet Foodservice i Selgros Horeca podzielą się swoi...
Spróbuj mistrzowskich potraw w Instytucie Kulinarnym Transgourmet

Od kilku miesięcy w każdy weekend juniorzy z Kadry Narodowej Polskich Kucharzy trenują w Instytucie Kulinarnym przygotowując się do Kulinarnego Pucharu Świata, którego finał odbędzie się w listopadzie. Od 3 października przez kolejne 6 tygodni każdy może spróbować mistrz...
Transgourmet Foodservice i Selgros Cash & Carry łowią kulinarne talenty!

Ruszyły eliminacje do Les Chefs en Or – polskiej edycji konkursu kulinarnego dla uczniów szkół gastronomicznych. Do 16 października chętni mogą zgłosić propozycję autorskiego dania rybnego poprzez formularz na stronie internetowej konkursu. Autorzy dziewięciu najlepszych...
Stawiamy na polską kuchnię

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Panem Piotrem Grabiakiem, właścicielem Restauracji Biesiadnej w Cerekwicy, rozmawiamy o pierwszych kro...
Życie jest kwestią smaku

Selgros jest obecny na polskim rynku już od 25 lat. Ten wyjątkowy jubileusz świętujemy z wyjątkowymi osobami – naszymi Klientami, którzy są z nami od samego początku. Z Piotrem Knasieckim, właścicielem marki Estella, znanej z prowadzenia pod swoim szyldem sieci włoskich ...
1
2
3
4
5
6
7